Vi åpner i JUNI

Oppdatert: mai 12

Hurra! Det ser ut som vi vil få lov av regjeringen til å åpne igjen i juni. Foreløpig er datoen 15. juni. Vi vil holde dere oppdatert her på friskmoelv om detaljene når vi vet mer og eventuelt om det blir endringer.


I mellomtida kan de som betalte medlemskap i mai nå få tilgang til NETTFRISK, vår online trenings-plattform. Trykk på Nettfrisk knappen og deretter må du registrere deg og lage en kode. Om kort tid vil du bli godkjent i systemet vårt og få full tilgang til alle våre treninger.


Utetreninger er også i gang. Gå inn på BOOKING, så påmelding for å få oversikt på treninger og tilgang for å melde deg på. Vi får kun lov til å ha maks 20 personer, slik at du må reservere en plass hvis du skal være med.


Vi ønsker dere alle fine dager i MAI. En varm hilsen fra oss alle her på FRISK

139 visninger

Siste innlegg

Se alle

Gratis innmelding hele september

Ønsker du å trene på Frisk...nå kan du melde deg inn gratis! Gå rett på en fast avtalegiro trekk hver måned og tren så mye du ønsker både på grupper og egentrening i våre åpningstider. Prisene våre fi

Høstens timeplan er nå klar!

Denne uken starter vi opp med de aller fleste timer igjen. For oversikt over timene og påmelding gå inn på BOOKING. For å overholde retningslinjer om å holde avstand har vi tatt noen grep med hensyn t

Vår adresse:

Storgata 133 

2390 MOELV

Åpningstider:

Mandag - torsdag         06:15 - 21:00

Fredag                            06:15 - 20:00

Lørdag og søndag        10:00 - 17:00

© 2020 Frisk Moelv. Produsert av Innlandet Reklamebyrå.