Mai på FRISK

Oppdatert: mai 12

På vegne av oss alle her på Frisk ønsker vi å gi en varm takk for all støtte vi har fått av dere i denne vanskelige tiden. Det ble sendt ut en felles sms til dere onsdag 29. april. med info om medlemskap og trening i mai. Her kommer utfyllende info.


Regjeringen holder fortsatt treningssentrene stengt gjennom en forskrift. De gir signaler på at de åpner samfunnet litt og litt der barn og ungdom er prioritert. Per 30. april er det kun lov å trene sammen i grupper av 5 UTE, uten bruk av fellesutstyr og med 1 meters avstand. Regjeringen vil komme med mer informasjon torsdag 7. mai, men vi ser for oss at dørene til Frisk må holdes stengt i mai.


Til de av dere som har valgt å støtte oss i mai:

BOOKING er nå åpen igjen! I uke 19 fortsetter vi med LIVESTREAM timer på facebook siden vår: friskmoelv og vi begynner med ute-treninger. Vi starter med Sykling ute så øker på antall aktiviteter når vi får lov til å samle flere. I slutten av denne uken lanserer vi "NETTFRISK" vår online plattform med diverse treningsvideoer. Her vil du kunne trene når det passer deg på kjente treninger med våre instruktører på Frisk. Mer info om dette blir sendt på en sms til dere.


Vi ønsker alle våre kunder fine dager i MAI og vi gleder oss til den dagen vi kan åpne igjen våre dører.

Mvh Kimberly Finnson

0 visninger
Vår adresse:

Storgata 133 

2390 MOELV

Åpningstider:

Mandag - torsdag         07:00 - 21:00

Fredag                             07:00 - 20:00

Lørdag og søndag        10:00 - 15:00

© 2020 Frisk Moelv. Produsert av Innlandet Reklamebyrå.