April på FRISK

Vi vil gjerne overrekke en stor takk til alle våre kunder som viser tålmodighet og støtte i denne situasjonen vi nå alle gjennomgår med Covid-19 og stenging av senteret. Hverdagen til de fleste av oss har endret seg drastisk de siste ukene med preg av sosial distansering og mindre kontakt med venner og kjente. Senteret har nå vært stengt i litt over en måned og flere av oss begynner å kjenne savn i det positive miljøet vi har på Frisk mht trening, helse, fellesskap og sosial omgang.


For å holde kontakt med dere har vi engasjert oss mer på sosiale medier de siste ukene. På vår facebook side: friskmoelv har vi lagt ut treningstips, programmer, livestream-timer og kostholdstips. Tusen takk for at så mange av dere følger oss her. Det gleder å se at så mange av dere får med seg treningene vi legger ut og at dere velger å bruke oss selv om vi ikke kan treffes på Frisk. Vi håper dette har skapt litt glede og håp for dere i disse rare dagene. Vi fortsetter med dette ut april måned.


De aller fleste av dere valgte å la trekket gå i april. Vi er overveldet over denne støtten og for alle de positive meldinger vi har mottatt den siste tiden fra dere. Vi opplever at dugnadsinnsatsen er stor for å holde FRISK i live. Dette gir også større forutsetninger for at vi klarer oss og at du vil møte det samme Frisk når vi åpner igjen. Samtidig vil vi nevne at vi har stor forståelse til de av dere som måtte fryse da den økonomiske situasjonen har brått endret seg for mange.


Regjeringen har bestemt at treningssentrene fortsatt må holde stengt inntil videre. Vi har et håp om at vi kan gjenåpne i mai dersom smittesituasjonen er under kontroll de neste ukene. Vi vil holde dere informert og kommer tilbake til dere i slutten av april når vi har mer informasjon.

Kimberly Finnson, daglig leder


FØLG MED PÅ FACEBOOK SIDEN VÅR: friskmoelv

LIKE siden vår slik at det er lettere for deg å følge med på treningstips, livestream-timer osv.
93 visninger

Siste innlegg

Se alle

Gratis innmelding hele september

Ønsker du å trene på Frisk...nå kan du melde deg inn gratis! Gå rett på en fast avtalegiro trekk hver måned og tren så mye du ønsker både på grupper og egentrening i våre åpningstider. Prisene våre fi

Høstens timeplan er nå klar!

Denne uken starter vi opp med de aller fleste timer igjen. For oversikt over timene og påmelding gå inn på BOOKING. For å overholde retningslinjer om å holde avstand har vi tatt noen grep med hensyn t

Vår adresse:

Storgata 133 

2390 MOELV

Åpningstider:

Mandag - torsdag         06:15 - 21:00

Fredag                            06:15 - 20:00

Lørdag og søndag        10:00 - 17:00

© 2020 Frisk Moelv. Produsert av Innlandet Reklamebyrå.